Αποχαιρέτησαν την άτυχη Χαραλαμπία που «έσβησε» στην άσφαλτο – Λόγω πετρελαίου που είχε πέσει στον δρόμο η εκτροπή οχήματος

Σήμερα, Τρίτη 14 Νοεμβρίου από τον Ιερό Ναό της Παναγιάς στον Ζαρό, η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι, είπαν το τελευταίο αντίο στην άτυχη Χαραλαμπία, τη μητέρα τεσσάρων παιδιών που έχασε τη ζωή της στο χθεσινό τροχαίο.

Δείτε: Ηράκλειο: Τραγωδία με 54χρονη γυναίκα – Έχασε τη ζωή της σε τροχαίο

Ηράκλειο: Μητέρα 4 παιδιών η 54χρονη Χαραλαμπία που έχασε τη ζωή της στο σημερινό τροχαίο (φωτο)

Η άτυχη Χαραλαμπία Τσικριτσάκη ήταν το θύμα του χθεσινού τροχαίου, στην περιοχή Κούρτες, στο δρόμο από Ζαρο προς Μορόνι , όταν το αυτοκίνητο της για άγνωστη μεχρι στιγμής αιτια, βρέθηκε σε παρακείμενο χωράφι, οπου καταπλακωθηκε από αυτό, αφήνοντας την τελευταία της πνοή!

Η είδηση του θανάτου της έχει σκορπίσει θλίψη σε ολόκληρη την περιοχή της Πάνω Ρίζας και ιδιαίτερα στην σχολικη κοινότητα, όπου ήταν καθαρίστρια στο νηπιαγωγείο και δημοτικό σχολείο Ζαρού!

Εξαιτίας πετρελαίου το δυστύχημα

Την ίδια ώρα, ολοκληρώθηκε η προανάκριση, με την αστυνομία να καταλήγει στο συμπέρασμα ότι το αγροτικό όχημα που οδηγούσε η Χαραλαμπία, εξετράπη της πορείας του, εξαιτίας πετρελαίου που είχε πέσει στον δρόμο από φορτηγό που είχε υποστεί μηχανική βλάβη και πέρασε νωρίτερα από το σημείο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί